Iris
Iris Woudstra van
Beautysalon Iris
Beauty Salon Iris - omdat schoonheid telt!

Beautysalon Iris is gevestigd in Voorschoten. Bij Iris kun je terecht voor allerhande schoonheidsbehandelingen voor het gezicht en lichaam, pedicure en manicure en korte behandelingen zoals harsen, epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen. Met passie, ervaring en persoonlijke aandacht werkt Iris voor een groeiende klantenkring in Leiden en omgeving, lees meer over alle schoonheidsbehandelingen bij Beautysalon Iris.

beautysalon-iris-leiden

Inspira Cosmetics
Voor een zichtbaar verjongde huid, zonder risico's of bijwerkingen.

Iris werkt met het merk Inspira Cosmetics. Met Inspira Cosmetics is het mogelijk om de huid te helpen om er snel weer jong en vitaal uit te zien en een gelijkmatige stralende teint terug te krijgen.
Over de Inspira Cosmetics Productlijn
Inspira Med
Over Beautysalon Iris...
Beautysalon Iris is de beautysalon van Iris Louise Woudstra, geboren en getogen in Leiden en ben sinds 2001 werkzaam in de schoonheidsverzorging.

Van 1997 t/m 2001 heb ik een opleiding op het Emilie Knappert gevolgd tot schoonheidsspecialiste en pedicure. Hierna ben ik in loondienst begonnen in Heemstede bij een Ariane Inden salon waar ik 3,5 jaar heb gewerkt. In 2005 ben ik in Leiden begonnen bij Style & So What met het merk Annemarie Borlind. Een jaar later ben ik overgestapt op het merk Auriege. Vanaf Januari 2007 heb ik op ditzelfde adres besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Dit beviel zo goed dat ik een breder publiek wilde trekken wat mij uiteindelijk besloot om naar Wellness Center Vlietlijn te verhuizen.

Verhuisbericht - nieuwe locatie in Voorschoten
Sinds 1 augustus 2016 is mijn salon verhuisd naar een nieuwe locatie in Voorschoten, een plek waar ik zowel mijn bestaande klanten uit Leiden als nieuwe klanten in de regio Voorschoten van harte welkom heet!